IMAJU NOVU LOKACIJU

Novi problemi za princa Harryja i Meghan Markle: Traže novi dom, u njihovom susjedstvu sve su češće provale

05.10.2022.
u 08:15

Meghan i Harry odluku o mogućem preseljenju donijeli su dva mjeseca nakon što je u svibnju objavljena vijest da je njihov dom bio nekoliko puta mjesto potencijalne provale. E- poruka koja je bila upućena građanima, a koju su dobili Harry i Meghan navodi kako su na području Montecita postavljene kamere za skeniranje registarskih tablica zbog porasta kriminala

Odbjegli kraljevski par, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle navodno traže novi dom u Kaliforniji jer njihova vila čija se vrijednost procjenjuje na 14 milijuna dolara više nije prikladna.

Kako piše Daily Mail, sada traže nekretninu u Hope Ranchu gdje se cijena luksuznih vila kreće i do 22 milijuna dolara. Inače, Hope Ranch nalazi se u okrugu Santa Barbare te je sigurniji nego Montecito gdje trenutno žive, a još nije poznato traže li veći dom od onog gdje sada žive ili pak manje zemljište. 
Novo susjedstvo koje im se svidjelo može se pohvaliti seoskim klubom samo za članove, golf klubom, teniskim terenima, konjičkim stazama i prostoru za piknik. 

Meghan i Harry odluku o mogućem preseljenju donijeli su dva mjeseca nakon što je u svibnju objavljena vijest da je njihov dom bio nekoliko puta mjesto potencijalne provale. E- poruka koja je bila upućena građanima, a koju su dobili Harry i Meghan navodi kako su na području Montecita postavljene kamere za skeniranje registarskih tablica zbog porasta kriminala te su "odgovor na nedavnu krađu imovine visoke vrijednosti". 

Podsjetimo, njihov dom također je bio na meti provalnika. Dva pokušaja dogodila su se u svibnju kada su supružnici u kući boravili s djecom, Archiejem i Lilibet. Prva prijava da se uključio alarm stigla je 19. svibnja u 17:44, na njihovu četvrtu godišnjicu braka, a samo 12 dana kasnije, 31. svibnja, nekoliko sati prije negoli su se Meghan i Harry ukrcali na privatni avion i iz Kalifornije otputovali u Veliku Britaniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Home Finest (@homefinest)


Inače, svakog dana u javnost stižu novi detalji o kraljevskoj obitelji, a u središtu pozornosti ponovno su odbjegli supružnici, princ Harry i Meghan Markle. 

Naime, bijesni Harry odbio je večeru s kraljem Charlesom III. i svojim bratom, princem Williamom u Balmoralu nakon svađe s ocem. Novi britanski kralj zabranio je njegovoj supruzi Meghan da se pridruži ožalošćenoj obitelji na dan smrti kraljice Elizabete II. Kako piše Daily Mail, vojvoda od Sussexa navodno je želio da mu se pridruži supruga na što je Charles III. nazvao svog mlađeg sina i rekao mu da ''nije prikladno'' da Meghan bude tamo. Vjeruje se i kako je ova svađa razlog i zašto je Harry propustio let kojim su William i ujaci Andrew i Edward stigli u Škotsku te je tako propustio priliku da se oprosti. - Charles je rekao Harryju da nije ispravno ili prikladno da Meghan bude u Balmoralu u takvo važno i tužno vrijeme - rekao je izvor za britanski The Sun. 

- Naglašeno mu je da je se ni Kate neće pojaviti tamo, a i da bi bilo bolje da su prisutni zaista ograničeni na najužu obitelj. Charles je time vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla - istaknuo je izvor. Inače, tjednima rije smrti kraljice Elizabete, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle zaustavili su se u Britaniji na putu za Haag, kamo su se zaputili kako bi prisustvovali Invictus igrama. Tada je novi britanski kralj inzistirao na susretu sa svojim sinom, a oni su navodno zakasnili na sastanak te je Charlesu bilo ostalo samo 15 minuta za razgovor s njima. Iako se navodi kako su se otac i sin "srdačno pozdravili", izvori tvrde da je atmosfera bila napeta. Britanski Mirror objavio je da je kraljica supruga Camilla bila toliko zaprepaštena kada je Harry predložio da nepristrana treća strana bude posrednik u rješavanju obiteljskih nesuglasica da je ispljunula čaj. 

- On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo, a Camilla je ispljunula čaj te je rekla Harryju da je to smiješno i da su oni obitelj i da će to sami riješiti - kazao je upućeni. 

Podsjetimo, Harry je sa suprugom ostavio kraljevske obaveze i preselio u Ameriku, a potom su dali i intervju u kojem su iznijeli brojne optužbe. Nakon vremena šutnje, princ William bratu je ponudio ruku pomirenja i to nakon smrti kraljice u trenutku kada su izašli pred okupljenu javnost. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije