nema sreće

Nova kaznena prijava za Seve, evo za što je se sad tereti

Sanjin Strukić/Pixsell
25.06.2020.
u 20:00

Na adresu poznate hrvatske pjevačice Severine stigla je još jedna kaznena prijava jer navodno skrbniku svog sina, a to je Milan Popović, nije dijete predala na vrijeme. Ovu informaciju za 24 sata potvrdili su iz splitsko-dalmatinske policije te su rekli kako je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu.

- Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb - rekli su u policiji u Splitu.

Navodno je Severina pozvala policiju zbog Milana Popovića i iz policije kažu kako su došli na mjesto događanja, ali nije bilo potrebe za njihovim postupanjem. Općinski građanski sud u Zagrebu krajem prošle godine donio je nepravomoćnu odluku prema kojoj će Severinin sin živjeti s ocem, a pjevačica ga ima pravo viđati i provoditi s njim vrijeme i terminima koje je odredio sud. 

Severinin PR o ovoj kaznenoj prijavi još nema saznanja. Severinu u ovoj godini samo sustižu loše vijesti i problemi, ali jedna stvar joj je zasigurno popravila barem malo ovu godinu, a to je povratak starom menadžeru Tomici Popoviću. Nakon što su prošle godine prekinuli suradnju i nisu htjeli otkrivati što stoji u pozadini tog prekida sada su očito opet pronašli zajednički jezik i obnovili su suradnju i Severina se već vratila u studio i snima nove pjesme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije