Melodije Mostara 2016.

Nešto između drugi put, Kiše jesenje debitiraju

02.02.2016.
u 07:00

Na Melodijama Mostara nastupili su najrenomiraniji izvođači iz BiH i Hrvatske, a ovaj festival pružio je priliku mladima iskazati se na najbolji način. U proteklih 20-ak godina mostarski festival zabavne glazbe pokazao se kao najučinkovitiji način promoviranja novih izvođača, piše Večernji list BiH.

- Pamtimo veliki broj debitanata koji su osvajali festivalske nagrade. Primjerice, a na lanjskim Melodijama rock skupina Nešto između osvojila je prvu nagradu publike pjesmom “Ti nisi tu” za koju je Darko Martinović napisao tekst, a uglazbili je članovi benda - kazao nam je Kristijan Čarapina, direktor Melodija Mostara 2016.

Članovi ovoga hercegovačkog benda ističu:

- Nakon nastupa na Melodijama Mostara 2015. i prve nagrade publike dobili smo dosta pohvala, u prvom redu od naših fanova, pa i od mnogih osoba iz svijeta glazbe, a potom su krenuli nastupi u raznim klubovima u BiH i moto-skupovima. Nastavili smo sa stvaranjem autorskih skladbi i snimanjem videospotova koji su odlično prihvaćeni od publike i od TV medija koji su puštali spotove, posebno CMC.

Rock skupina Nešto između nastupit će i na Melodijama 2016., sa skladbom “Suze i smijeh”.

- Na mladima Melodije ostaju pa me veseli debitantski nastup skupine Kiše jesenje iz Tomislavgrada na Melodijama Mostara 2016. sa skladbom “Život polako prestaje” - dodaje Čarapina.

Ovaj bend utemeljen je 2014. godine, nastupa po klubovima, maturalnim zabavama, motorijadama, a imao je i nekoliko nastupa u inozemstvu.

- U sjećanju su nam ostali nastupi na duvanjskim večerima u Njemačkoj, i Ramskoj večeri u Salzburgu - kažu momci iz benda s kojima nastupa i Anđela Zelenika. Bend Kiše jesenje snimio je spot za skladbu “Ostani”, a do kraja godine planira i album.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije