BESPRIJEKORAN OUTFIT

Neobičan, ali efektan detalj na suknji zbog kojeg su svi pogledi bili usmjereni na modni izbor kraljice Letizije

03.11.2022.
u 21:30

Suknja je dio suradnje H&M-a i brenda Toga, a klasičan plisirani model ističe se prorezom na nozi

Španjolska kraljica Letizia poznata je po svojem besprijekornom stilu, a ovih je dana pokazala još jedan stajling koji je došao u modni fokus. Sve zahvaljujući suknji midi dužine koja krade pozornost jednim neobičnim, ali efektnim detaljem, velikim okruglim prorezom. 

Cut-out detalji popularni su posljednjih nekoliko sezona pa ih možemo vidjeti na hlačama, trapericama i haljinama, a modno osviještena kraljica Letizia sad je pokazala kako dobro izgleda i na suknjama, i to elegantnijim modelima midi dužine.

Ovaj je stajling jedan od upečatljivijih koje je prošetala neka članica kraljevske obitelji, a izabrala ga je za Opera Prima Film Festival. Plisirana suknja kariranog uzorka dolazi iz kolekcije H&M TOGA, a kombinirala ju je s bazičnom crnom majicom, salonkama i klasičnom kožnom torbom.

Cijena suknje je 112 funti, odnosno oko 980 kuna, a s obzirom na to da je riječ o pravom statement komadu u kolekciji, ostatak odjevne kombinacije bio je sasvim jednostavan. 

Jednostavnosti se držala i u odabiru modnih dodataka, kao i make upa. Tako je izabrala decentne naušnice, a oči i usne naglasila je nježnim i laganim nijansama ružičaste i nude. Kosu je stilizirala u svom stilu, raspuštenu i s razdjeljkom po sredini. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije