Grašo:

Nekad pobijedi razum, ali puštam srce da me vodi...

Petar
08.05.2016.
u 16:45

Znao sam da je pjesma “Srce za vodiča” odlična, ali nisam se nadao da će je publika tako brzo prepoznati. Mogu biti samo zahvalan, rekao nam je Petar Grašo (40).

Ovaj je tjedan njegova nova pjesma na prvom mjestu Top liste najbolje domaće glazbe Narodnog radija. Petar kaže da se s pjesmom lako poistovjeti jer i njega kroz život najčešće vodi srce.

- Naravno da postoje situacije kad razum pobijedi, ali uvijek pustim da me srce vodi - kaže romantični pjevač. Pjesmu je snimio u duetu s Hanom Huljić (25), kćeri Tončija i Vjekoslave, koji su autori pjesme.

 

- Raditi s Hanom je bilo predivno i naravno da bi mi bila čast da to ponovimo - sretan je Grašo. Na top listi je i pjesma njegove partnerice Danijele Martinović (44).

- Kad sam čuo “Volim barabu” odmah sam pomislio kako je to zvuk one stare Danijele zbog kojeg je ona princeza naše zabavne glazbe - zaključio je Petar, koji je ponosan na nju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije