ZAHTJEVAN POSAO

Nećete vjerovati što kraljevska obitelj traži od dadilje

17.10.2018.
u 10:30

Dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača, a jedan od uvjeta je da govori više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica

Iako je tek jučer kraljevski par objavio trudnoću, javnost već govori o dadilji koja će im pomagati kad se beba rodi. 

Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo je kraljevska dadilja koja pomaže vojvotkinji Kate Middleton i princu Williamu u odgoju njihove troje djece.

Dadilja je završila najprestižnije fakultete, čije financije je pokrila kraljevska obitelj.

Kako je riječ o prvoj obitelji Velike Britanije i njihova „sitterica“ mora biti spremna na svaku situaciju te dostupna non-stop. Sigurnost djece je na prvom mjestu, pa dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača, a jedan od uvjeta je da govori više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica. Kraljevske dadilje se druže isključivo s drugim aristokratima, ne smiju nositi make up, a od nakita smiju imati samo decentne naušnice i narukvice. Privatni je život podredila poslu, a za sve dobiva oko 70 tisuća kuna mjesečno. 

Trenutno živi s princem Williamom i Kate Middleton u njihovom apartmanu. Turrion se kao i većina kraljevskih dadilja, nikad nije udala. Postoji nepisano pravilo da ih svi oslovljavaju s 'gospođo' iz poštovanja.Također mora poštovati poseban dress code.

- Dadilje se podučavaju svemu, od obrambene vožnje do ostalih sigurnosnih pitanja, kako bi bile u stanju brinuti se za budućeg kralja ili kraljicu, dakle Maria zna sve što je potrebno – objasnili su iz kraljevske obitelji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije