OBITELJSKO NASILJE

Natašin suprug: Žrtva sam obmane, masnice ima od anticelulitne masaže

Pixsell, Blic screenshot
20.04.2018.
u 07:21

Luka Lazukić kaže kako svoju ženu nije tukao i uvjerava kako izvor njihovih problema nije njegov preljub nego novčani problemi.

Luka Lazukić, suprug pjevačice Nataše Bekvalac koja ga je optužila za obiteljsko nasilje, u intervju za Blic iznio je svoju stranu priče. 

Tvrdi kako nije bilo  fizičkog nasilja i kako nije pretukao svoju suprugu. Kada mu je novinarka pokazala fotografije na kojima se vide masnice na Natašinim rukama on je odgovorio sljedeće:

- Podljeve na rukama i nogama ima od anticelulitnih masaža. Svoju ženu nisam tukao niti sam je udarao u ranu od carskog reza. Žene je spremna na sve i digla je ovu hajku na mene. Žrtva sam obmane i ako moram platiti ceh da više nitko poslije mene ne bude njena žrtva, spreman sam na to - kaže Lazukić.

Navodno je njihova svađa a potom i fizički obračun bio potaknut porukama koje je Nataša pronašla u Lukinom mobitelu i koje su dale naslutiti da je on vara.

- Nikakve poruke nije pronašla u mom mobitelu niti je istina da sam je varao, pa dao sam joj šifru svog mobitela, zar bi to učinio da je varam? Svi naši problemi su počeli zbog novca i nakon deset mjeseci medenog mjeseca rekao sam joj da stane na loptu - tvrdi Lazukić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije