BIO JE OČAJAN

Napokon otkriveno zašto je princ Charles gorko plakao prije zaruka

Foto: Profimedia
1/2
27.10.2018.
u 18:09

Godinama kasnije i još uvijek mučen tragedijom tog braka, plakao je iz frustracije pred prijateljima i rekao kao je očajnički htio izvući se iz tog braka u 1981. kada je vidio kako su zapravo pogrešni jedno za drugo.

Očajni princ Charles htio se izmigoljiti iz vjenčanja s Dianom kada je otkrio kako su zapravo nekompatibilni, ali znao je da bi to imalo kataklizmičke posljedice. 

Eksplozivna nova biografija s kraljevskog dvora, koju je napisao Robert Johnson koji je s Charlesom išao na turneje po svijetu.

Charles sebe opisuje kao osobu koja je konstantno između "vraga i dubokog plavog mora", a otkrio je i da želi promijeniti percepciju sebe koju je stvorila Diana, otkriva Daily Mail. 

Godinama kasnije i još uvijek mučen tragedijom tog braka, plakao je iz frustracije pred prijateljima i rekao kao je očajnički htio izvući se iz tog braka u 1981. kada je vidio kako su zapravo pogrešni jedno za drugo. 

Još neka otkrića iz ove knjige su da je princ Harry imao slom prije vjenčanja s Meghan Markle, Charlesova kompulzija da priča s mrtvim ljudima, ali i njegov privatni strah da su svi u Americi debeli zbog GMO kukuruza. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije