SVADBA U PARIZU

Nakon pet godina skrivanja glumac uplovljava u bračnu luku?

Foto: Profimedia
1/2
30.11.2018.
u 08:23

Par bi trebao ozakoniti svoju vezu u Parizu, gdje ju je na Eifellovom tornju svojedobno ni manje ni više zaprosio bivši suprug Tom Cruise

Jedan od hollywoodskih parova koji doslovce bježi od bliceva fotoaparata su Katie Holmes i Oskarovac Jamie Foxx, a izgleda da će ovaj par uploviti u bračnu luku. 

Naime, izvor blizak paru potvrdio je da bi par trebao ozakoniti svoju vezu u Parizu, gdje ju je na Eifellovom tornju svojedobno ni manje ni više zaprosio bivši suprug Tom Cruise. No, čini se da to Holmes ne smeta ni najmanje, a u glavnom gradu Francuske su se prvi put zajedno i pojavili u javnosti. 

Par je vezu navodno najviše skrivao zbog ugovora iz brakorazvodne parnice Holmes i Cruisea, koji je, zbog njegove odanosti Scijentološkoj crkvi, imao i stavke poput one da se ime glumice ne smije vezivati uz niti jednog muškarca idućih nekoliko godina. Čim je izdao zadani period, pojavile su se prve zajedničke slike ovog para. 

- Katie je čekala dovoljno dugo da se uda za Jamieja, a sad mu je jasno dala do znanja kada i gdje se želi vjenčati. Ona silom želi zimsko vjenčanje u gradu svjetla, tvrdi izvor. Sve te priče krenule su samo nekoliko tjedana nakon što se počelo šuškati da se par zaručio, nakon što je Katie snimljena s dijamantnim prstenom na ruci. Inače, Jamie Foxx ima dvije kćeri iz bivših veza, ali ni jednoj partnerici nije uspjelo da ozakoni vezu s glumcem.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije