NIKAKO DA JOJ KRENE

Nakon mučnog razvoda pjevačica sada ima problema sa zdravljem

Foto: Instagram
1/2
29.07.2019.
u 07:45

Natašini zdravstveni problemi počeli s upalom grla, a zatim je dobila i jake glavobolje te je nakon jednog nastupa završila na infuziji.

Pjevačici Nataši Bekvalac nikako da nastupi stabilno i sretno vrijeme. Nakon što je prošlu godinu prolazila kroz pakao razvoda od Luke Lazukića koji ju je i pretukao, Nataša sada ima zdravstvenih problema. 

Nataša je cijeli ovaj mjesec provela radno u Crnoj Gori, a kad nije imala nastupe vraćala se u Beograd kako bi posjetila kćeri, piše Kurir. Pišu kako su Natašini zdravstveni problemi počeli s upalom grla, a zatim je dobila i jake glavobolje te je nakon jednog nastupa završila na infuziji.  

- Nakon što je primila infuziju, liječnik joj je savjetovao da nekoliko dana miruje i da napravi dodatne pretrage i provjeri krvnu sliku. Nataša je sada u Novom Sadu i čeka rezultate pretraga - kaže izvor.  

Podsjetimo, Nataša je prošle godine u travnju prijavila svog supruga Luku jer ju je pretukao u stanu na Dedinju. Njihova svađa i fizički okršaj dogodio se nakon što je Nataša u Lukinom mobitelu pronašla poruke druge žene.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije