NEDA UKRADEN

Najprivlačnija baka Balkana očarala je sve izazovnom haljinom i pokazala zavidnu liniju u osmom desetljeću života

12.06.2021.
u 18:15

Najsexy baka Balkana Neda Ukraden za dva mjeseca proslavit će 71. rođendan, a premda je na sceni više od pola stoljeća, nastupa s jednakim žarom kao i na početku karijere. Neda je sinoć pjevala na CMC festivalu u Vodicama, a na sebi je imala izazovnu crvenu haljinu s prorezom, te je tako još jednom pokazala kako fenomenalno izgleda na pragu osmog desetljeća.

- Moj status slobodne žene, odnosno kako se to kaže razvedena, nije slučajan. To je moj izbor jer ja ovako uživam u životu. Pravo da vam kažem, slobodna sam kao ptica. Mogu putovati, pjevati, ostati kod kuće ako mi se nikamo ne izlazi ili ne izlaziti ako mi se ne izlazi, mogu obući što hoću, kupiti koliko mogu i što hoću. Sve su to stvari koje u nekim vezama ne funkcioniraju. Zato sam se i razvela jer jako se teško nose muškarci sa ženom koja je uspješna, koja ima svoju karijeru, svoju popularnost. To mnogi muškarci ne mogu izdržati, kazala je nedavno za InMagazin i dodala kako ima pregršt udvarača. Podsjetimo, Neda je u braku s Milanom Bilbijom dobila kćer Jelenu, koja joj je podarila troje unuka.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije