PAROVI

Milijana i Požgaj priznali da su imali seksualni odnos, ovo je Milojkova reakcija

22.05.2019.
u 17:45

Milijana je bila na poligrafu i kad su joj postavili pitanje u kakvom je odnosu s Aleksandrom Požgajem i jesu li imali seksualni odnos, Milijana je odgovorila kako nisu imali odnose, ali prema poligrafu to je bila laž

U reality showu "Parovi" natjecateljice Milijana Bogdanović i Aleksandra Marjanović bile su na poligrafu koji je otkrio neke zanimljivosti  o Milijani i njenu odnosu s Aleksandrom Požgajem. 

Jedno pitanje i Milijanin odgovor možda su konačno razriješili u kakvom je odnosu s oženjenim Požgajem. Pitanje je glasilo je li imala seksualne odnose s Požgajem. Milijana je odgovorila ''ne'' i dodala kako su se znali dodirivati po ruci ili nozi, ali da ništa više od toga među njima nije bilo. 

Poligraf je njen odgovor ocijenio neistinitim, a Milijana je onda odlučila priznati istinu. Rekla je kako su imali seksualni odnos dok su bili zajedno u izolaciji. Aleksandar je potvrdio da je to istina.

– Ne bježim od istine, oprosti Milojko – rekao je Požgaj 74-godišnjem Milojku Božiću koji je u kuću ušao sa svojom 53 godine mlađom partnericom Milijanom koja se u međuvremenu počela intenzivno družiti s Požgajem. 

Milojko je rekao Aleksandru da nije on kriv za ovu situaciju i svoju djevojku Milijanu proglasio je nenormalnom.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije