Nikad u boljoj formi:

Mel B je pokazala 'brutalne' trbušnjake

Nikad u boljoj formi:
15.02.2017.
u 08:51

Mel B (41) ponosno je pokazala vitko tijelo te izražene trbušne mišiće na fotografiji koju je objavila na Instagramu. Iako je oduvijek bila sportski tip, bivša spajsica izgleda bolje no ikad što su i primijetili i njeni brojni pratitelji, prenosi 24sata.hr

- Još samo šest dana i sedam predstava za odraditi - napisala je Melanie. Pjevačica od prosinca glumi u mjuziklu 'Chicago' u kojem je utjelovila Roxie Hart, lik kojeg je glumila Renée Zellweger u filmskoj verziji. 


Pjevačica je nedavno proslavila desetu godišnjicu braka s filmskim producentom Stephenom Belafonteom. 

- Moj dragi i ja smo prošli kroz stvari koje bi druge parove razorile. Iz svega smo izašli jači. Ti si moj cijeli svijet, ali ne zaboravimo da si pomalo i idiot - napisala je 'spajsica'.


Mel B, koja je trenutno mentorica i članica žirija u showu 'X Factor Australia' ima dvije kćeri, 18-godišnju Phoenix koju je dobila u braku s Jimmyjem Gulzarom, te Angel (9) koju ima s glumcem Eddiejem Murphyjem. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije