SKANDALI SE NASTAVLJAJU

Meghan opet ima problema s obitelji, sestra joj je priredila novi šok

Reuters/Pixsell
05.07.2018.
u 13:10

Samantha Markle na sve načine pokušava zaraditi na činjenici što joj ej sestra postala članica kraljevske obitelji i uskoro će sudjelovati u Celebrity Big Brotheru.

Samantha Markle, polusestra vojvotkinje od Sussexa ne odustaje od namjere da na račun sestrine nove titule i dođe do slave i zarade. 

Nakon što je medijima  neposredno prije vjenčanja Meghan i princa Harryja otkrila neke obiteljske tajne i ocrnila svoju polusestru, Samantha bi uskoro trebala postati sudionica Celebrity Big Brothera u Velikoj Britaniji.  

Nova sezona britanskog Big Brothera posvećena je skandalima, a tu se Samantha savršeno uklapa kao kandidatkinja. Na jesen bi trebala početi nova sezona ovo realityja, a do tada će Samantha kratiti vrijeme pišući knjigu u kojoj namjerava objaviti mračne tajne svoje sestre i tako joj priuštiti novi šok. 

Kraljevska obitelj na ovo sigurno ne gleda s odobravanjem, baš kao što ne gledaju s odobravanjem i na intervju koji je dao Thomas Markle, Meghanin otac i u  kojem je govorio o političkim stavovima princa Harryja.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije