NEMA NJEŽNOSTI

Meghan ne smije držati Harryja za ruku kad su zajedno s kraljicom, a ovo je razlog

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
04.07.2018.
u 16:04

Nepisano je pravilo da se bračni parovi u prisustvu kraljice ne grle i ne drže za ruke i ne gleda se općenito baš blagonaklono prema tome da članovi kraljevske obitelji pokazuju nježnosti u javnosti.

Meghan Markle voli primiti supruga princa Harryja za ruku kad se pojavljuju u javnosti pa je tako neki dan sve iznenadilo kad je Harry povukao ruku u trenutku kad ga je Meghan htjela primiti.  

Nije riječ o nesuglasicama kod novopečenog bračnog para već o pravilima na koje se vojvotkinja od Sussexa još nije navikla. Razlog zašto Harry nije primio Meghan za ruku je taj što su bili u prisustvu njegove bake, kraljice Elizabete.

Nepisano je pravilo da se bračni parovi u prisustvu kraljice ne grle i ne drže za ruke i ne gleda se općenito baš blagonaklono prema tome da članovi kraljevske obitelji pokazuju nježnosti u javnosti. T

ako se ni sama kraljica i njen suprug Philip tijekom 70 godina braka nikada nisu u javnosti držali za ruke.

Pravila da se u prisustvu kraljice ne drže za ruke, ne grle i ne ljube princ William i njegova supruga Kate strogo se pridržavaju, a oni nježnost rijetko izmjenjuju i pokazuju u javnosti baš poput kraljice i princa Philipa.

- Zbilja se rijetko kraljevske parove može vidjeti kako se drže za ruke u javnosti - kaže za People Myka Meier, poznavateljica običaja britanske kraljevske obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije