JAKO ZAHTJEVNA

Meghan je od bivšeg tražila da joj osigura sljedeće u slučaju da mu rodi dijete

30.10.2018.
u 12:15

Meghan je s bivšim suprugom potpisala ugovor u kojem se on obvezuje da će joj osigurati privatnog trenera i nutricionista koji bi glumici pomogli da se vrati u formu nakon trudnoće.

Američka glumica Meghan Markle, sada vojvotkinja od Sussexa, od svog prvog supruga Trevora Engelsona tražila je da potpiše ugovor u kojem se obvezuje da će joj platiti osobnog trenere i nutricionista u slučaju da dobiju dijete.  

Riječ je, piše Daily Mail, o neformalnom dokumentu koji je uključivao i detalje o skrbi zajedničkog djeteta. Njeni bliski prijatelji kažu   kako je ovim dokumentom htjela osigurati sebi luksuz i htjela se što prije vratiti u formu u slučaju da rodi. 

U ugovoru je između ostalog pisalo i kako joj Trevor mora osigurati dadilju i ovakvi ugovori su česti kod celebrity parova u Hollywoodu. Meghan je u ugovoru tražila da se jasno podijele i dužnosti u kućanstvu i jasno je dala do znanja kako nakon poroda brzo mora biti fit. 

U vrijeme kad su složili ovaj ugovor Meghan je postala jako popularna zahvaljujući seriji "Suits" i bilo joj je jako važno da se ne udeblja previše i brzo vrati u formu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije