NAJPOZNATIJI PAR

Meghan i Harry skoro stradali pri slijetanju aviona

DPA/Pixsell
26.10.2018.
u 13:40

Još jedan avion našao se na pisti, no bio je prespor, zbog čega nismo mogli sletjeti. Da nisam odlučio prekinuti slijetanje, našli bi se preblizu njima - objasnio je pilot situaciju u kojoj se našao avion s kraljevskim parom

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry zamalo su stradali na Qantasovom charter letu, Boeingu 737 gdje se odvijala drama tijekom spuštanja aviona u zračnu luku Sydney, piše Daily Mail. 

Naime, avion, u kojem se nalazio kraljevski par, koji se s Tonge vraćao natrag u Australiju, prošao je pravu dramu. Samo nekoliko sekundi prije negoli je sletio u zračnu luku u Sydneyju, Boeing 737 ponovno je uzletio i izbjegao pravu katastrofu.

Kako se naknadno doznalo, pilot Boeinga, Nigel Rosse, odlučio je na svoju ruku prekinuti slijetanje i napraviti još jedan krug nad zračnom lukom, a sve zbog drugog aviona koji se presporo kretao po pisti i nikako nije započeo s uzlijetanjem. 

- Još jedan avion našao se na pisti, no bio je prespor, zbog čega nismo mogli sletjeti. Da nisam odlučio prekinuti slijetanje, našli bi se preblizu njima - objasnio je pilot. Iz Kensingtonske palače još se nisu oglasili niti komentirali ovaj događaj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije