Matija Vuica posvetila je dirljivu objavu svom voljenom Jurici: 'Cijeli život u jednu suzu stane'

Matija Vujica
Davor Puklavec/PIXSELL
11.01.2024.
u 21:54

Cijeli život u jednu suzu stane, započela je Matija Vuica (66) svoju emotivnu objavu na društvenoj mreži Instagram. Stihove pjesme njezina partnera Jurice Popovića posvetila je upravo njemu, koji je nedavno preminuo nakon kratke i iznenadne bolesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

 

- Iza sebe vidim samo polomljene grane, cijeli život u jednu suzu stane, u tišini zbrajam te potrošene dane - napisala je Matija stihove uz kratki video, prenosi 24sata.hr

Inače, glazbenik Jurica i Matija zajedno su 45 godina, a upoznali su se i zavoljeli na rivi u Metkoviću, odakle oboje potječu.

Prisjetimo se, Jurica je napustio ovaj svijet nakon kraće bolesti. Od tad, Matija često podijeli s pratiteljima uspomenu s Juricom, poput fotografije ili videozapisa.

Komemoracija za Juricu Popovića bila je u petak, 5. siječnja, u Društvu hrvatskih književnika, a došli su brojni prijatelji. Kraj neutješne Matije sjedila je Zrinka Cvitešić, Severina, Sandra Perković...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije