BILO JE TO DAVNO

Marija Šerifović iznenadila: bila je u vezi s poznatim kolegom

03.11.2018.
u 20:15

- Ta priča dogodila se kad sam imao 21. godinu i to je za mene jako davno. Tada sam shvatio da ne želim da moja karijera ide u tom smjeru, jer je moj privatni život moja stvar - kazao je Slavko Kalezić

Marija Šerifović, pobjednica Eurosonga iz 2007. i jedna od najpopularnijih pop pjevaćica u regiji rijetko u javnosti govori o svom ljubavnom životu, a pogotovo o seksualnom opredjeljenju.  

Stoga je mnoge iznenadila fotografija koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je u zagrljaju Slavka Kalezića, Crnogorca koji je lani predstavljao svoju zemlju na Eurosongu s pjesmom "Space",a nakon toga je sudjelovao i na britanskom X-Factoru.  

- Davno je to bilo - napisala je Marija pokraj fotografije, a Slavko je objasnio kako je s Marijom bio nedugo nakon njene pobjede na Eurosongu.

- Ta priča dogodila se kad sam imao 21. godinu i to je za mene jako davno. Tada sam shvatio da ne želim da moja karijera ide u tom smjeru, jer je moj privatni život moja stvar - kazao je Slavko i dodao da s marijom više nije u kontaktu, ali da bi je volio ponovno vidjeti. 

Fotografije možete vidjeti OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije