amsterdam

Mariah Carey se s plesačima 'najela' kolačića od marihuane

Mariah se 'utegnula'
24.01.2017.
u 09:45

Amsterdam je jako, jako zabavan, a posebno ovaj kafić, rekla je Mariah Carey (46) pred kamerama svog reality showa 'Mariah's World'. 

Pjevačica je u amsterdamskom kafiću sa članovima svoje ekipe isprobala slastice 'začinjene' marihuanom, prenosi 24sata.hr

- Samo ovo želim probati, ali nisam čula za to, malo sam zabrinuta. Problem je u tome što sam gladna - rekla je pjevačica prije no što je probala kolačić s 'travom'. 

 

Mariah se pohvalila da 'radi što hoće i kad hoće'. S njom se u Amsterdamu 'opuštao' i plesač Bryan Tanaka kojemu je sjela u krilo. Ta epizode se, naime, snimala dok je pjevačica još uvijek bila u vezi s australskim milijarderom Jamesom Packerom (49). 

Veselo društvo ponosno je kameri pokazalo i vrećicu punu marihuane. Pjevačica se nasmijala svom plesaču Shaunu koji je tvrdio da 'ništa ne osjeti'. 

- Daj molim te, svi vide koliko si sj**an - rekla mu je Carey.

Pjevačica je krajem prosinca viđena kako ulazi u ljekarnu koja prodaje medicinsku marihuanu. Mariah je nakon toga imala katastrofalni novogodišnji nastup na njujorškom Times Squareu s kojeg je 'pobjegla' nakon tehničkih poteškoća. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije