OSJEĆA SE LOŠE

Manekenka otvoreno o problemu a alkoholom: Ne znam popiti jedno piće

23.08.2017.
u 13:30

Chrissy Teigen otkrila je kako ima problema s alkoholom i gotovo na svakom događaju na kojem je uzvanica ponaša se kao idiot jer se napije.

Da ima problema s alkoholizmom manekenka Chrissy Teigen uspješno je skrivala od javnosti, a sada je odlučila javno priznati svoj problem s alkoholom.

Medijima je ispričala kako je tijekom nedavnog odmora na Baliju shvatila kako pretjeruje s alkoholom i ne zna postaviti granicu.

- Previše sam pila. Kada me šminkaju i uređuju za neki događaj obično popijem čašu vina, a na samom događaju bi popila još puno, puno alkohola. Poslije sam se loše osjećala jer sam govorila gluposti i ponašala se kao idiot pred ljudima do kojih mi je stalo.

Užasno je kad se osramotiš ispred svih - ispričala je manekenka i supruga poznatog glazbenika Johna Legenda. Odlučila je da više neće piti i svjesna je kako je to težak posao jer u Hollywoodu je gotovo nemoguće izbjeći čašicu alkohola.

- Ne znam kako ću to izdržati, jer ja ne mogu otići na neki događaj i popiti samo jedno piće - kaže Chrissy. Otkrila je kako je odlazak na umjetnu oplodnju također jedan od razloga zbog kojih je čvrsto odlučila odreći se alkohola. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije