kakva figura!

Mamićeva snaha se fotkala u seksi haljini i posebno istaknula jedan dio tijela

05.08.2020.
u 11:40

Poduzetnica Tia Mamić, supruga Marija Mamića donedavno je imala zatvoren profil na Instagramu, a njezine objave su mogli vidjeti samo pomno odabrani pratitelji.

Tia je ipak popustila i otvorila profil, te sada sve češće objavljuje fotke iz privatnog života. Svakom novom objavom privuče sve više lajkova i pozitivnih komentara, a ovaj put je mnoge očarala fotografijom u uskoj narančastoj haljini.


 

No iako je Mamić pokušavala objasniti kako je došla do savršenog tena, mnogi su primjećivali samo njezinu pozadinu. "Woow, prelijepa Tia", "Je li Tia s ovog planeta?", "Blistaš, zgodnice", "Predivna", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, dugogodišnja vizažistica Lada Mitrašinović i snaha Zdravka Mamića Tia osmislile su puder losion za tijelo koji naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije