Sve je ispričala

Mamićeva snaha otkrila kako je izgledao susret njezina bivšeg i sadašnjeg muža

01.06.2020.
u 10:55

Tia Mamić je zajedno s prijateljicom Ladom Mitrašinović pokrenula novi poslovni projekt i zajedno su pokrenule modnu kolekciju i puder za tijelo u obliku losiona. Gostujući u RTL Exkluzivu Tia je pričala o svom braku s Marijem Mamićem s kojim ove godine slavi treću godišnjicu braka i otkrila je kako se njezin sin iz prvog braka slaže s Marijevim sinovima koje je dobio u braku s Monikom Kravić.

- Djeca su divna, ja ih gledam kao da su moja, ne pravimo nikakvu razliku. Mario ne pravi razliku između mog sina i njegovih sinova. Djeca su braća i odrastaju kao braća i mi ih tako odgajamo - rekla je Tia. Ispričala je i kako je Mario upoznao njezinog bivšeg supruga, košarkaša Chrisa Warrena. - Kad smo Mario i ja tek prohodali on se našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ga ničim zamijeni. Htio je da se upoznaju i da vidi da je dobar i normalan i da će uvijek biti tu za Dominica i da može računati na njega - rekla je Tia.

Snaha Zdravka Mimića ispričala je i kako joj suprug svaki tjedan kupi buket ruža i tulipana te kako je Marijevo omiljeno jelo sarma koju mu voli pripremati. U kućanstvu joj kada ima poslovnih obaveza uskače jedna žena, ali Tia ističe kako ona i Mario većinu obveza oko djece obavljaju sami.

 



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije