PRETJERALI

Madonna slavila s 35 godina mlađim dečkom, fanovi je napali zbog jednog detalja: 'Ovo je nepotrebno'

Foto: Instagram
1/3
26.04.2021.
u 19:43

- Sretan rođendan, ljubavi. Hvala ti što si mi otvorio oči. Kako objasniti kako se osjećam? Idemo se onesvijestiti, napisala je Madonna pokraj fotografija koje se nisu svidjele njenim obožavateljima

Kraljica popa Madonna (62) ovog je vikenda proslavila 27. rođendan svog 35 godina mlađeg dečka Ahlamalika Williamsa. Glazbenica je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima se par ljubi, ali se vidi kako Williams puši joint, a na jednoj fotografiji i puše Madonni dim u usta.

- Sretan rođendan, ljubavi. Hvala ti što si mi otvorio oči. Kako objasniti kako se osjećam? Idemo se onesvijestiti, napisala je Madonna pokraj fotografija koje se nisu svidjele njenim obožavateljima.

"Ovo je nepotrebno", "Drago mi je da si sretna, ali pušenje je odvratno", "Malo ste pretjerali", samo su neki od nezadovoljnih komentara. Podsjetimo, Madonna je u vezi s Ahlamalikom Williamsom, koji je od nje mlađi 36 godina.

Pjevačica koja je ušla u 63. godinu ne odvaja se od 26-godišnjeg plesača s kojim je lani proslavila i Dan zahvalnosti i tada je podijelila fotografiju na kojoj sjedi u krilu svom mlađahnom dečku i izazvala je cijelu lavinu komentara.  Njezini obožavatelji navikli su da od Madonne mogu očekivati neočekivano, ali smatraju kako je ova veza neprimjerena i dali su joj to do znanja.   

- Nadam se da ti je ovo sin, a ne dečko. Što je starija to bira samo još mlađe dečke. Kako žena koja je prešla 60. može biti u vezi s ovako mladim dečkom, pa to je suludo i neprimjereno. - poručili su joj obožavatelji ispod objavljene fotke s 26-godišnjim dečkom. Nije prvi put da Madonna ljubi znatno mlađe od sebe i na tom popisu našli su se i 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Steffens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio. 

Ljubavna priča s Williamsom je počela prije više od dvije godine, a njezini prijatelji bili su uvjereni kako ta romansa neće potrajati jer ni prijašnje njezine veze s mlađima od nje nisu bile dugog vijeka. Međutim, Madonna ih je očito odlučila uvjeriti u suprotno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije