ZABRINULA MNOGE

Madonna se javila prvi put nakon izlaska iz bolnice: 'Ne želim vas razočarati, hvala svima na podršci'

Madonna
10.07.2023.
u 19:58

Glazbenica se borila s ozbiljnom bakterijskom infekcijom zbog koje je nekoliko dana provela na odjelu intenzivne njege

Vijest o zdravstvenim problemima pop dive Madonne (64) početkom srpnja zabrinuli su njezine brojne obožavatelje. Madonnin menadžer objavio je kako su prisiljeni odgoditi svjetsku turneju 'Celebration Tour' zbog Madonnine bolesti, a glazbenica je jedno vrijeme bila hospitalizirana na odjelu intenzivne njege nakon što je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju. Krajem prošlog tjedna puštena je na kućnu njegu, a sada se po prvi put oglasila na društvenim mrežama i zahvalila na podršci koju je dobivala tijekom teškog razdoblja. 

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, podršci i molitvama. Osjetila sam vašu ljubav. Na putu sam k oporavku i zahvalna sam na svim blagoslovima u svom životu - započela je pjevačica podužu objavu. Otkrila je i što joj je prvo bilo u mislima nakon što se probudila u bolnici. 

- Kada sam se probudila u bolnici prva pomisao bila su moja djeca. Druga je bila da ne želim razočarati sve vas koji ste kupili karte za turneju. Isto tako, ne želim razočarati sve koji su neumorno radili sa mnom posljednjih nekoliko mjeseci - napisala je Madonna i dodala da će se sada fokusirati na svoje zdravlje i ojačati. - Brzo ću se vratiti, uvjeravam vas - dodala je 64-godišnja glazbenica i napisala da planira pomaknuti datume turneje u Sjevernoj Americi i Europi. 

- Ne mogu biti zahvalnija na vašoj brizi i podršci - zaključila je Madonna. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Podsjetimo, da je Madonnino stanje bilo dosta loše za medije je potvrdilo nekoliko joj bliskih ljudi, a članovi njezine obitelji rekli su i kako su se tijekom vikenda, kada je zaprimljena u bolnicu, pripremali na sve. Madonnin menadžer rekao je da je glazbenica bila jako loše, ali da se očekuje njezin potpuno oporavak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije