ZAPOČELA ODGOĐENU TURNEJU

Madonna progovorila o zdravstvenim problemima: 'Nisam mislila da ću se izvući, a nisu ni liječnici'

Madonna
16.10.2023.
u 18:36

U to vrijeme trebala je započeti sedmomjesečnu svjetsku turneju 'Celebration Tour', no morala ju je odgoditi

U srpnju ove godine kraljica popa Madonna (65) zabrinula je obožavatelje kad je bila hospitalizirana zbog ozbiljne bakterijske infekcije. Nekoliko je dana provela na intenzivnoj njezi, no kasnije je puštena na kućnu njegu. Da je Madonnino stanje bilo dosta loše za medije je potvrdilo nekoliko joj bliskih ljudi, a članovi njezine obitelji rekli su i kako su se tada pripremali na sve. Madonnin menadžer rekao je da je glazbenica bila jako loše, ali da se očekuje njezin potpuno oporavak.

U to vrijeme trebala je započeti sedmomjesečnu svjetsku turneju 'Celebration Tour', no morala ju je odgoditi. Međutim, nakon što se u potpunosti oporavila, sada je napokon krenula na turneju, a na prvom koncertu u Londonu osvrnula se na svoje zdravstvene probleme.

- Nisam mislila da ću se izvući, a nisu ni liječnici - rekla je obožavateljima s gitarom u ruci u londonskoj O2 Areni.

- Zato sam se probudila sa svom djecom oko mene. Zaboravila sam pet dana svog života, ili svoje smrti, ne znam stvarno gdje sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja djeca su bila tu. I moja djeca me uvijek spase, svaki put - dodala je klimajući glavom.

Publika joj je pljeskala i krenule su ovacije, a ona im je potom otkrila i što ju je izvuklo u tim trenucima.

- Ako želite znati kako sam se izvukla i kako sam preživjela, u tom sam trenu pomislila: moram biti tu za svoju djecu. Moram preživjeti za njih - kazala je.

Podsjetimo, Madonna se nakon izlaska iz bolnice javila pratiteljima na Instagramu snimkom na kojoj je zaplesala.

- Osjećam se kao najsretnija zvijezda na svijetu jer mogu pokrenuti svoje tijelo i barem malo zaplesati. Hvala svim mojim obožavateljima i prijateljima. I vi ste moje sretne zvijezde - napisala je uz objavu tada.

Pjevačica se javila nakon što je puštena na kućnu njegu i zahvalila pratiteljima na brizi.

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, podršci i molitvama. Osjetila sam vašu ljubav. Na putu sam k oporavku i zahvalna sam na svim blagoslovima u svom životu - započela je pjevačica podužu objavu. Otkrila je i što joj je prvo bilo u mislima nakon što se probudila u bolnici. 

- Kada sam se probudila u bolnici prva pomisao bila su moja djeca. Druga je bila da ne želim razočarati sve vas koji ste kupili karte za turneju. Isto tako, ne želim razočarati sve koji su neumorno radili sa mnom posljednjih nekoliko mjeseci - napisala je Madonna i dodala da će se sada fokusirati na svoje zdravlje i ojačati. - Brzo ću se vratiti, uvjeravam vas - dodala je 64-godišnja glazbenica i napisala da je morala pomaknuti datume turneje u Sjevernoj Americi i Europi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije