Prava istina

Madonna povukla tužbu nakon 25 godina: Sean me nije tukao

56th GRAMMY Awards - By Lionel HahnMadonna attends the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California.Lionel Hahn Photo: Press Association/PIXSELL
19.12.2015.
u 10:00

Pjevačica Madonna nakon 25 godina i službeno je na sudu povukla optužbe da ju je glumac Sean Penn dok su bili u braku vezao za stolac i tukao palicom

To su tračevi. Znali smo se jako svađati no nikada me fizički nije zlostavljao - rekla je pjevačica iako je Seana 1989. prijavila policiji zbog premlaćivanja i vezanja. Svjedočila je kako bi pomogla bivšem suprugu. 

Glumac je tužio voditelja Leea Danielsa za klevetu jer ga je opisao kao nasilnika.

Par se upoznao na snimanju spota za Madonninu pjesmu 'Material Girl'. Vjenčali su se samo par mjeseci kasnije, a fotografije s njihovog vjenčanja punile su naslovnice svih časopisa. No njihov turbulentan odnos završio je rastavom poslije samo četiri godine braka. Unatoč svemu, ostali su dobri prijatelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije