POTPUNA SUPROTNOST

Madonna ponovno šokirala fotografijom, na novoj je potpuno neprepoznatljiva

Madonna
CYRIL MOREAU / BESTIMAGE/BESTIMA
08.03.2024.
u 07:14

Nedavno je estetski kirurg dr. Barry Weintraub komentirao njezin izgled i analizirao što je sve Madonna promijenila na svom licu zahvaljujući estetskim zahvatima

Madonna (65) je u više navrata fotografijama i video snimkama na društvenim mrežama izazvala brojne komentare o promjenama koje su vidljive na njezinom licu, a mnogi od njih su izrazili i zabrinutost jer im omiljena pjevačica nije izgledala dobro na fotografijama koje su paparazzi uspjeli uhvatiti. Međutim, na društvenim mrežama slavna pjevačica često voli posegnuti za Photoshopom stoga na brojnim fotografijama izgleda zbilja neprepoznatljivo.

Pjevačica je i dalje na svojoj ''Celebration Tour'' turneji, a nakon koncerata često objavi fotografije s njih. Nedavno je tako objavila fotografiju s pozornice na kojoj nema nijednu boru te joj je lice porculansko čisto, a mnogi su odmah primijetili da je pretjerala s Photoshopom. 

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, nedavno je estetski kirurg dr. Barry Weintraub za Daily Mail komentirao njezin izgled i analizirao što je sve Madonna promijenila na svom licu zahvaljujući estetskim zahvatima.

Uočio je kako je bila na najmanje 12 estetskih zahvata na licu.  Dr. Weintraub je rekla da je jedna od najočitijih promjena bila na njezinim obrazima— koji su sada 'napuhani' i 'mnogo puniji', vjerojatno zbog višestrukih injekcija dermalnog punila, pri čemu se supstance nalik gelu ubrizgavaju pod kožu. Istaknuo je da je i Madonna izgubila svoje karakteristične rupice na obrazima i to zbog filera. Weintraub je rekao da je očito podigla i obrve - što je naznačeno njezinim 'neobično visokim' čelom i višim obrvama od normalnih. - Ako gledate slike sada i iz prošlosti njezine su obrve sada više od položaja njezinih obrva 1986. godine - primijetio je estetski kirurg i dodao kako je sigurno nešto radila i na kapcima kako bi joj dali mlađi izgled. 

- Kad uđete u 60-e, često se pojavljuju masnoće na donjim kapcima i nešto viška kože na gornjim kapcima. Međutim, na ovim novijim slikama ne vidite ništa od toga. Donji kapci su joj potpuno glatki, što znači da je koža vjerojatno skinuta. Masni jastučići su također uklonjeni. Dakle, ono što vidite je glatkoća i zategnutost i to je rezultat kirurškog liftinga - poručio je kirurg. Sigurna je i kako Madonna redovito koristi botoks na području čela i oko očiju jer na video snimkama kada priča ne primjećuju se bore na tim područjima. Doktor Weintraub vjeruje da je također operirala nos barem jednom jer uspoređujući fotografije od prije i nedavno.

- Nos joj je sada više šiljast, a prije nije bio takav što se vidi na fotografijama - rekao je. Kazao je kako je puniji izgled lica, koji je zabrinuo njezine obožavatelje, rezultat ubrizgavanja filera i zato joj jagodice izgledaju punije nego ranijih godina. - Često se pretjeruje s filerima i botoksom i umjesto da se malo popune bore, dođete do toga da pretjerivanjem sasvim promijenite izgled lica - objasnio je kirurg. Madonna nije skrivala da je išla na estetske zahvate, ali nije javno govorila koje je točno zahvate radila. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije