Novi detalji

Madonna nekoliko sati prije gubitka svijesti radila na duetu sa Katy Perry

Madonna
01.07.2023.
u 18:50

Pjevačica Madonna prije nekoliko dana zbog gubitka svijesti završila je u bolnici, a sada je poznato i šta je radila samo nekoliko sati prije gubitka svijesti.
Kako prenosi medij The Sun, Madonna nije samo radila probe za turneju "Celebration" koja je trebala početi ovog ljeta. Ona je samo nekoliko sati prije nego što su je pronašli bez svijesti radila na novom duetu s pjevačicom Katy Perry.

Navodno se i tada znalo da je Madonna u lošem stanju, ali ona je željela nastaviti raditi istim tempom što je uključivalo probe koje su trajale i po 12 sati, ali i duet kojim je željela obilježiti 40 godina karijere. Osim toga, taj dan je viđena u muzeju Metropolitan Museum of Art u New Yorku.

“Madonna se dugo divila Katy i prije su radile zajedno, ali nikad nisu uspjele ništa izbaciti. Ona je konstantno radila kako bi osigurala da njena glazba i svjetska turneja budu neprevaziđeni.

Podsjećamo, početkom ove godine Madonna je najavila da će pokrenuti svoju turneju "Celebration" u čast 40. obljetnice svoje glazbene karijere. Očekivalo se da će globalno putovanje od 84 nastupa započeti 15. srpnja u Rogers Areni u Vancouveru, ali je njen menadžer otkrio da je turneja odgođena zbog straha za njeno zdravlje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije