BIJESNE CURE

Madonna je ovom fotografijom pokazala koliko je brižna majka

Reuters/Pixsell
24.10.2017.
u 13:53

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju u trenucima zabave sa svojim usvojenim kćerkicama - blizankinjama Stelle i Estere (5) i 11-godišnjom Mercy James.

Iako joj je 59 godina, kraljica popa Madonna osjeća se puno mlađe zahvaljujući svojoj djeci. Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju u trenucima zabave sa svojim usvojenim kćerkicama - blizankinjama Stelle i Estere (5) i 11-godišnjom Mercy James. Sve tri ih je dovela iz Malavija, baš kao i 12-godišnjeg sina Davida Bandu. osim njih Madonna je i biološka majka kćerke Lourdes (21), te sina Rocca (17). 

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Bijesne cure spremne za akciju - napisala je Madonna pokraj fotografije sa svojim preslatkim curicama i dobila puno pozitivnih komentara.

Foto: Instagram/Wanda Nara

A da je brižna majka prema svoj djeci pokazala je i nedavno kad se zbog sina Davida preselila u Portugal. Mali David je talentirani nogometaš, koji trenira u Benfici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije