KRALJICA POPA

Madona morala otkazati nedjeljni koncert u Parizu

Ralf Succo/DPA/PIXSELL
02.03.2020.
u 11:15

Ona bi u Parizu trebala biti do 11. ožujka u okviru svoje turneje "Madame X Tour" kojoj je francuska prijestolnica zadnja etapa. Na koncertu u četvrtak Madonna je već imala velikih problema i pokazivala znakove slabosti.

Madonna je u nedjelju navečer morala otkazati koncert u Parizu zbog ozljede, objavila je koncertna dvorana u kojoj je trebala nastupiti.

- Sa žaljenjem vas obavještavamo da je Madonnin šou otkazan zbog ozljede koja dulje traje, napisala je dvorana Grand Rex na svojoj internetskoj stranici. Nije pojašnjeno hoće li 61-ogodišnja američka pjevačica biti u stanju nastupiti u večerima koje slijede. Kraljica popa sinoć se na svom Instagram profilu ispričala fanovima i pojasnila što se dogodilo.

- Evo me, od krvi i mesa. Da se bar koljeno nije okrenulo i puknula hrskavica. Hvala Bogu na ovom podsjetniku kako smo svi ljudi. Prije dvije večeri pala sam na pozornici, kada je doslovno greškom izvučena stolica ispod mene, i pala sam na pod. Prošlu večer sam izdržala samo zato jer mrzim razočarenja. Danas vidim kako ova slomljena lutka koja se zakrpala ljepilom i trakom mora ostati u krevetu nekoliko dana, kako bi turneju završila s osmijehom na licu, i u jednom komadu, napisala je Madonna na Instagramu. 
 

Ona bi u Parizu trebala biti do 11. ožujka u okviru svoje turneje "Madame X Tour" kojoj je francuska prijestolnica zadnja etapa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije