ODMAH SU KRENULI

Lucija Lugomer objavila fotku na kojoj je u trapericama pa morala hitno regirati zbog komentara

Instagram Asos
29.10.2020.
u 20:59

Lugomer je otkrila koji je odjevni predmet ponovno odjenula nakon trudnoće. Riječ je naravno o trapericama koje mnogim trudnicama i majkama zadaju probleme.

Hrvatska najpoznatija plus size manekenka i influencerica Lucija Lugomer, na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, a ovaj put je otkrila koji je odjevni predmet ponovno odjenula nakon trudnoće. Riječ je naravno o trapericama koje mnogim trudnicama i majkama zadaju probleme. 

"Svečano vam predstavljam dan u trapericama - drugi put u 10 mjeseci. Nije da imam prilike i nije da mi se da pa eto, neka je zabilježeno... Sve mame će razumjeti bitnost ovog trenutka pa stavite srce u komentar da pokažemo svim mamama da nisu same u ovoj 'borbi'. 

Foto: Instagram

Kada ste vi prvi puta nakon poroda obukle traperice i sto vam je najdraže nositi tijekom pandemije? Dajmo jedna drugoj podršku u kojoj ćemo si pokazati da traperice nisu tako strasne te da imamo potpuno pravo nositi ih kada na to budemo mi spremne! Nema pritiska mame" napisala je Lucija i pokrenula lavinu komentara.

"Nisam nikad imala problem s tim. Cijelu trudnoću sam nosila rastezljive trapke i nakon trudnoće isto", i  "Odmah po izlasku sam obukla hlače" pisale su joj pratiteljice. Luciji se nije svidio smjer u kojem je krenula rasprava, pa je reagirala.

"Ženske, ovo nije objava u kojoj se natječemo kada je koja STALA u traperice. Jesus! I ja stanem u njih pa ne hodam u njima po doma i 0-24. Budimo realne, 5 dana tajice i ostala 2 dana pidžama... Blažena pandemija", napisala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?