JE LI MOGUĆE?

Ljubavna drama! Razvode se već dvije godine, a sad im je zaprijetio sud

Foto: Profimedia
04.09.2019.
u 11:45

Pjevačica Fergie i njezin suprug Josh Duhamel pokušavaju se razvesti već dvije godine, bezuspješno.

Pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel prije nešto više od dvije godine odlučili su okončati brak. Otada ne žive zajedno, ali su još uvijek u braku i brakorazvodnu parnicu odugovlače do neviđenih razmjera. 

Naime, ovog lipnja Fergie je napokon predala službeni zahtjev za razvod, ali njezin suprug na njega nije odgovorio. Kalifornijski sud ih je stoga upozorio da ako do 16. listopada, odnosno prvog saslušanja, ne dostave sve potrebne dokumente, ostaju u braku i njihov slučaj će biti odbačen. Pred njima je riješavanje papirologije kao i pitanje skrbništva nad šestogodišnjim sinom Axlom te imovine. Prije dvije godine su uputili priopćenje kojim su obavijestili javnost da su se krajem 2016. odlučili razići kao par. 

-  Kako bi se naša obitelj što lakše na ovo prilagodila, držali smo tu informaciju u privatnosti prije nego što smo je odlučili podijeliti sa svima. Sada smo u uvijek ćemo jedno drugome i svojoj obitelji biti potpora - stoji u priopćenju iz rujna 2017. godine.

Nakon objave o prekidu, par je htio ostati u prijateljskim odnosima, ali to im nije uspjelo. Nikad nisu progovorili o razlozima prekida, ali šuškalo se kako je glumac htio još djece, dok Fergie nije bila za to. Osim toga, prašina se digla i nakon glasina da je nekoliko puta viđen u društvu drugih žena. Nakon prekida, Josh je 2018. hodao s Eizom Gonzales, ali veza se okončala nakon nekoliko mjeseci.

Fergie i Josh upoznali su na snimanju njegove serije "Las Vegas", a zaručili su se 2007. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije