Lete godine

Lepa Brena povodom 61. rođendana podijelila sliku iz djetinjstva

20.10.2021.
u 14:49

Jedna od najvećih regionalnih pjevačica Lepa Brena danas slavi 61. rođendan, a tim povodom na Instagramu je podijelila crno-bijelu fotografiju iz djetinjstva.

Fahreta Jahić-Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, na fotografiji koju je podijelila ima četiri godine. Prije nekoliko godina popularna pjevačica je objasnila kako je nadimak uz koji se proslavila nastao sasvim slučajno.

"Majka nam je davala imena koja se ne mogu kratiti, a s obzirom na to da je mom treneru košarke bilo dugo da me tako zove dao mi je nadimak Brena. Đavo će znati gdje je našao to Brena. Ja da sam znala da ću biti popularna zvala bih se Klaudija, Sofija ili bih smislila nešto", nasmijano je ispričala Brena.

Brena je rođena na današnji dan 1960. godine u Tuzli, odrastala je u Brčkom, a kao studentica je preselila u Beograd, gdje i danas živi s obitelji. Karijeru je počela 1981. godine, a od tada je snimila 17 albuma, nekoliko filmova i hit seriju "Hajde da se volimo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pjevačica rođendan provodi sa obitelji i prijateljima na Floridi, a na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija sa ovog posebnog putovanja. Mnogobrojni prijatelji, kolege i obožavatelji joj od ranih jutarnjih sati čestitaju u komentarima i preko Instagram Storyja.

Komentara 1

Avatar alangnjus
alangnjus
19:42 20.10.2021.

Zašto nas verne čitaoce maltretirate ovijem stvarima

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije