OZZY OSBOURNE

Legendarni glazbenik dugo je neprepoznatljiv, nije mogao hodati bez štapa, a sada ima dobru vijest

OZZY OSBOURNE
Profimedia
19.04.2023.
u 07:13

Legendarni roker sada je snimljen u šetnji Los Angelesom sa svojom njegovateljicom , a nakon što je nedavno dodatno zabrinuo obožavatelje, sada je pokazao da može hodati samostalno

Početkom veljače glazbenik Ozzy Osbourne (74), kako ga nazivaju, "otac heavy metala" objavio je da nakon teške operacije kralježnice nije "fizički sposoban" održati turneju po Europi u svibnju i lipnju. Sedamdesetčetverogodišnji bivši pjevač Black Sabbatha pao je u kući 2019., što je pogoršalo ozljede od gotovo smrtonosne prometne nesreće 2003. Od pada je Osbourne nastupao na ceremoniji zatvaranja Igara Commonwealtha u Birminghamu 2022. i NFL utakmici u SAD-u u rujnu.

"Ovo je vjerojatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podijeliti sa svojim vjernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, prije četiri godine doživio sam veliku nesreću, u kojoj sam ozlijedio kralježnicu. Moja jedina svrha tijekom ovog vremena bila je vratiti se na pozornicu", napisao je u veljači obožavateljima na Instagramu. 

Legendarni roker sada je snimljen u šetnji Los Angelesom sa svojom njegovateljicom , a nakon što je nedavno dodatno zabrinuo obožavatelje, sada je pokazao da može hodati samostalno i bez pomoći štapa kojeg je prethodno koristio, što su obožavatelji shvatili kao sjajnu vijest o njegovom zdravlju.

 

Foto: profimedia

 

Glazbenik je bio opušten u crnoj majici kratkih rukava, crnim kratkim hlačama i crnim tenisicama, a čak je i pomirisao cvijeće koje mu je privuklo pažnju tijekom rijetkog izlaska iz kuće.

Osbourne je u veljači rekao da je s njegovim glasom sve "u redu", ali da je, nakon tri operacije, tretmana matičnim stanicama, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo tijelo "još uvijek slabo". Odao je priznanje obožavateljima koji su strpljivo čuvali ulaznice sve ovo vrijeme, "ali sada sam shvatio da nisam fizički sposoban odraditi nastupe na europskoj i britanskoj turneji." Osbourne je nastavio: "Nikada ne bih mogao zamisliti da će moje turneje ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći nastupati, a da ne moram putovati od grada do grada i od zemlje do zemlje."

Bez pomoći štapa ovaj 74-godišnji glazbenik nije se mogao kretati, a njegov asistent mu je uvijek pri ruci. Pjevač se prije deset godine suočio s dijagnozom Parkinsonove bolesti i dugo vremena je tu informaciju držao u tajnosti. Nastupati mu je teško zbog ove dijagnoze. 

Osbourne, čije je pravo ime John Osbourne, tijekom svoje heavy metal karijere bio je poznat kao "Princ tame". Bio je glavni vokal heavy metal benda Black Sabbath, koji je osnovao 1969. zajedno s gitaristom Tonyjem Iommijem, basistom Geezerom Butlerom i bubnjarom Billom Wardom. Kantautor je također glumio u TV emisiji "The Osbournes", koja je dokumentirala život obitelji u Los Angelesu.

Prošle je godine Osbourne rekao da će se on i njegova 70-godišnja supruga Sharon, koja je bivša sutkinja u serijama "America's Got Talent" i "The X Factor", preseliti iz SAD-a na svoje imanje u Engleskoj.

Par se upoznao kada je Sharon imala 18 godina, a vjenčali su se 4. srpnja 1982. na Havajima. Zajedno imaju troje djece - Aimee, Jacka i pjevačicu Kelly. Osbourneov zadnji album "Patient Number 9" objavljen je u rujnu i dosegao drugo mjesto britanske top liste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije