nagli preokret

Kylie Minogue otkazala vjenčanje s mlađahnim dečkom zbog druge žene

Kylie Minogue
Getty
03.02.2017.
u 09:49

"Skinula je prsten s ruke, a prekidu su prethodile burne svađe još prošloga mjeseca. Potpuno je shrvana", kratko je komentirao izvor blizak pjevačici

Prije nekoliko dana, slavna pjevačica Kylie Minogue, u jednom je intervjuu veselo pričala o tome koliko je uzbuđena zbog skorašnjeg vjenčanja s mlađahnim britanskim glumcem Joshuom Sasseom te kako planira uzeti njegovo prezime, no sinoć se dogodio nagli preokret.

Kako prenose svi strani mediji, australska "džepna Venera" otkazala je vjenčanje, a razlog je - druga žena.

Naime, glumac se u međuvremenu jako zbližio s 34-godišnjom španjolskom glumicom Martom Milans, što je za 48-godišnju pjebvačicu bilo sasvim dovoljno da ga izbaci iz svog londonskog doma.

"Skinula je prsten s ruke, a prekidu su prethodile burne svađe još prošloga mjeseca. Potpuno je shrvana", kratko je komentirao izvor blizak pjevačici, prenosi Index.hr. 
 
Podsjetimo, par je svoju vezu potvrdio u studenom 2015. godine, a zaruke su pale nakon nekoliko mjeseci. S lijepom Martom, glumac se pak zbližio tijekom snimanja serije "No Tomorrow" u Kanadi, a navodno su svi na setu odavno primijetili kako tu postoji nešto. No, čini se kako je pjevačica to saznala tek kasnije.

Nitko od glavnih aktera nije želio komentirati napise.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije