TRZAVICE NA DVORU

Kraljica ljutita na Charlesa: Bio si loš primjer djeci, William je isti ti!

19.05.2017.
u 10:39

Kap koja je prelila čašu bio je Williamov odlazak na skijanje u Švicarsku s prijajteljima, gdje se družio s manekenkom Sophie Taylor

Kraljica Elizabeta uzrujana je zbog bračnih problema koje imaju princ William i Kate Middleton, a neki mediji pišu da čak smatra da je princ Charles glavni krivac za bračne nesuglasice svojega sina i snahe.

Williamova baka vjeruje da je bračni neuspjeh princa Charlesa i princeze Diane bio loš primjer za princa Williama čiji je brak, navodno, u krizi zbog njegova odlaska na skijanje s prijateljima, gdje se malo opustio.

Ovakvi “nestašluci” dosad su uglavnom bili rezervirani za princa Harryja, a sada je na red došao i William.

Poznato je koliko se kraljica trudi održati u javnosti privid sklada kraljevske obitelji i zato je pozvala Williama na red i objasnila mu da se u sliku kraljevske obitelji ne uklapaju tulumi s prijateljima na skijanju ni druženje s modelima.

William je, naime, u ožujku otišao s prijateljima na skijanje u Švicarsku, a tijekom kratkog odmora snimljen je kako se druži s manekenkom Sophie Taylor i uživa u noćnom životu. Snimka prinčeva izlaska i zabave u noćnom klubu postala je pravi hit na internetu, zbog čega je princeza Kate, kako prenose britanski tabloidi, izgubila živce.

Zbog toga Kate i William i idu bračnom savjetniku kako bi popravili i poboljšali odnose i spasili brak koji je u prvoj ozbiljnijoj krizi.

Dobri poznavatelji prilika u kraljevskoj obitelji ističu pak da je Williamov izlet u Švicarsku samo kap koja je prelila čašu u odnosima prinčevskog para te kako nesuglasice i trzavice traju otprije.

Izvor blizak paru tvrdi da su njihovi zajednički intervjui i nastupi u javnosti namješteni i da par glumi sreću, a Kate se zapravo bori da mu oprosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije