divi joj se

Kim se 'zaljubila' u Karleušu: Ima hrabar stil, fantastična je

Kim
18.02.2016.
u 17:05

Već neko vrijeme mediji uspoređuju stil Jelene Karleuše i Kim Kardashian. Neki su čak pričali i kako Kim kopira srpsku pjevačicu pa je reality zvijezda provjerila o čemu se radi

Kim Kardashian (35) 'guglala' je Jelenu Karleušu (37) kako bi provjerila koliko ima istine u pričama da baš ona, svjetska reality zvijezda, kopira stil srpske pjevačice. Ono što je pronašla ju je oduševilo i Jeleni je posvetila objavu na svojoj stranici pod nazivom 'ženska simpatija srijedom'. 

  - Moja ženska simpatija srijedom je srpska pop zvijezda Jelena Karleuša! Prvi put čula sam za nju kada su ljudi usporedili naš izgled, a neki su čak rekli i da ju kopiram. Naravno, morala sam provjeriti o čemu se radi. Ona je uistinu fantastična!!! Neke naše kombinacije uistinu izgledaju slično - obožavam njezin hrabar osjećaj za stil! Obje smo totalno glamurozne djevojke! Ona se čini kao moćna, vrijedna žena i obožavam to. Moje poštovanje, napisala je Kim na svojoj stranici te tako odala priznanje stilu srpske zvijezde.

Nakon što je vidjela Kiminu objavu, Jelena ju je podijelila na svom Instagramu.

- Ostala sam bez teksta. Moje poštovanje - napisala je Karleuša uz podijeljenu Kiminu objavu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije