KRENULA JE OČEVIM STOPAMA

Kći lovca na krokodile izrasla je u pravu ljepoticu

KRENULA JE OČEVIM STOPAMA
14.06.2016.
u 11:26

Steve Irwin preminuo je 2006. godine, kad je njegova kćer Bindi imala samo osam godina. Međutim, kći slavnog lovca na krokodile je sada izrasla u predivnu tinejdžericu koja svakodnevno bilježi sve veći broj pratitelja na društvenim mrežama.

- Godinama me svi pitaju kad će započeti moja buntovna faza - napisala je Bindi pored jedne od fotografija koje je podijelila na Instagramu.

 

U televizijskim showovima zbog zanimanja svog oca Bindi se pojavljivala već od druge godine.

Publika ju je redovito gledala u showovima 'The Crocodile Hunter Diaries', kao i u filmu 'The Wiggles: Wiggly Safari'. Bindi se okušala u glumi, pjevanju, pisanju pjesama, a snimila je i fitness DVD. Po uzoru na oca, 2012. godine počela voditi vlastiti show naziva 'Bindi's Bootcamp.  Pobjednica je i prošlogodišnje sezone američke verzije 'Plesa sa zvijezdama'.

 

Bindin otac Steve svjetsku je slavu stekao emisijama o divljim životinjama, a preminuo je od uboda raže dok je snimao film uz australsku obalu.

 
  •  
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije