poznata TV zvijezda

Katie Price je izvadila silikone jer želi biti potpuno prirodna

Katie Price
Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
11.06.2016.
u 08:23

Lijepa si bez obzira na veličinu grudi. Djeca će napokon biti ponosna na tebe, pišu na društvenoj mreži fanovi Katie Price

Napokon moja zadnja misija u ovoj klinici, napisala je britanska TV zvijezda na Instagramu, gdje je i objavila fotografiju svojih izvađenih silikona koje će, ranije je otkrila, prodati.

Lijepa si bez obzira na veličinu grudi. Djeca će napokon biti ponosna na tebe, pišu na društvenoj mreži fanovi Katie Price (38).

Starleta je izvadila silikone jer, kaže, želi biti što prirodnija. Ovo joj je bila druga operacija u godinu dana. Lani joj se inficirao implantant pa su ga odstranili. Price ih je tada htjela prodati za milijun funti koje bi donirala u dobrotvorne svrhe, prenosi 24sata.hr. 

Katie još taji za koliko brojeva joj je sad manji dekolte. Silikone koje je sada izvadila bili su veličine B32, najmanji koje je do sada imala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?