NEOBIČNE ZABRANE

Kad se uda za princa Harryja Meghan Markle mora se pridržavati ovih čudnih pravila

rgsdgsf
18.04.2017.
u 09:36

Glumicu Meghan Markle britanski mediji već vide u braku s princom Harryjem i tvrde kako je samo pitanje dana kada će par objaviti zaruke. 

U slučaju da Meghan postane članica kraljevske obitelji morat će se odreći brojnih navika i pridržavati se cijelog niza pravila, od kojih su mnoga neobična i čudna.

The Mirror je objavio par zbilja neobičnih pravila kojih se drže svi članovi kraljevske obitelji, pa će ih morati pridržavati i Meghan.

Kada postane Harryjeva supruga Meghan više neće smjeti igrati Monopoly. Ovo pravilo za sve članove obitelji je 2008. donio princ Andrew jer ovu igru smatra zlobnom.

Članovima kraljevske obitelji savjetuje se da izbjegavaju jesti plodove mora kako bi izbjegli moguće trovanje ili alergijsku reakciju. Navodno princ Charles redovito krši ovo pravilo.

Treće pravilo je da članovi ove obitelji ne smiju u javnosti iznositi svoje političke stavove niti izražavati naklonost prema političarima.

Sljedeće neobično pravilo kaže da svaki član kraljevske obitelji uvijek hodati, sjediti i stajati u istoj poziciji. Točnije, pozicija i rang člana obitelji određuje gdje će taj član sjediti i stajati tijekom pojavljivanja u javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije