TV VODITELJICA

Josipa Pavičić završila u bolnici: 'Trebala sam biti na letu za Dubai, ali netko je imao drugačiji plan'

30.12.2021.
u 16:26

- Godina 2021. za mene je bila godina suza i lekcija. Bila sam jaka i zahvalna sam joj bez obzira koliko me je boljela. Dobro je da nas ‘mlatne po glavi kad ‘zabrazdimo' jer nitko i ništa nije vrijedno našeg mira - istaknula je Josipa Pavičić u svojoj objavi.

Televizijska voditeljica Josipa Pavičić (43) nedavno se nakon sedam godina izbivanja vratila na male ekrane. U emisiji IN magazin dobila je rubriku "Sasvim opušteno" kroz koju donosi ekskluzivne intervjue s gostima koje nemamo priliku često vidjeti na malim ekranima. Nepunih tjedan dana nakon što je njezina rubrika imala svoju premijeru Josipa se pratiteljima javila na Instagramu fotografijom iz bolnice. 

- Danas sam trebala biti na letu za Dubai, s najdražim osobama. Ali, ‘netko je imao drugačiji plan. Moj me život odlučio potpuno očistiti od boli i mulja jer je 2021. godina za mene bila upravo to: GODINA SUZA I LEKCIJA. Bila sam jaka i zahvalna sam joj bez obzira koliko me je boljela. Dobro je da nas ‘mlatne po glavi kad ‘zabrazdimo jer nitko i ništa nije vrijedno našeg mira - započela je svoju objavu Josipa.  

- Tek jedan dan u bolnici dovoljan je da shvatimo kako su dokazivanja, obazrivosti, davanje stotinu prilika, zamjeranja, iskrivljeni prioriteti samo dio ljudske gluposti. Nesvjesnost i um isključimo tek kad se suočimo s ‘višom silom. Jučerašnja tuga može postati današnja radost; današnja radost može se sutra pretvoriti u tugu. Nepredvidivi život. Život je blagoslov, život je dar, život je danas. Budimo mu zahvalni i kad boli jer lako je zahvaljivati kad je sve ‘dobro i onako kako bismo mi željeli - dodala je Pavičić.  

Otkrila je i kako su njezini zdravstveni problemi započeli uoči Božića te se zahvalila timu vrhunskih liječnika koji brinu o njoj. - Moje je bolničko putovanje započelo u božićnoj noći i želim se zahvaliti doc.dr.sc. Tajani Pavić, doc.dr.sc. Alenu Bišćaninu, dr.med; spec.opće kirurgije i subspec.abdominalne kirurgije Ibukić Amiru, mojim dragim prijateljima dr.Karolini Bolanči i dr. Andreju Rothu i svim divnim sestrama i medicinskom osoblju - poručila je Josipa. 

Za kraj je svima poručila da paze na svoje zdravlje. - Čuvajte svoje zdravlje, čuvajte sebe.Ja sam opet naučila jednu lekciju.HVALA 🙏❤️ P.s. Volim vas i hvala što me pratite🙌Još koji dan i vraćam se sebi, svojoj obitelji, svojoj šumi, svojim prijateljima, svom poslu i svojim klijentima- ozdravljena i mudrija. A i Dubai će me upoznati uskoro😊 - optimistično je zaključila voditeljica koja se prije sedam godina povukla s malih ekrana i to nakon što joj je dijagnosticiran karcinom dojke. O svojoj borbi otvoreno je i hrabro progovorila i u knjizi "Šest milimetara" koja je objavljena 2017. godine. 

Ranije ove godine Josipa je prekinula i ljubavnu vezu s uglednim zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije