IZGLEDA JAKO CHIC

Jennifer Lopez pokazala novu super frizuru koju mogu isprobati svi koji razmišljaju o šiškama

19.05.2021.
u 16:32

Prošlog vikenda njezin je frizer Chris Appleton objavio fotografiju nove frizure sa šiškama, a obožavatelji su oduševljeni

Šiške su jedna od onih stvari u beauty svijetu koju su mnogi barem jednom poželjeli isprobati, no sve je ostalo upravo na - želji. Neki se boje da ih neće biti jednostavno održavati, dok drugi misle da im neće pristajati onako kako su pristajali. Ipak, frizeri tvrde kako danas postoje šiške za svaki tip lica. No, ako se i dalje ne date "nagovoriti" na klasične šiške, možda je vrijeme da isprobate njihovu soft verziju koju je ovih dana pokazala i Jennifer Lopez.

 

Njezin frizer Chris Appleton tijekom vikenda na društvenim je mrežama objavio nekoliko njezinih fotografija, a pjevačica ima novu frizuru, idealnu za sve koji o šiškama razmišljaju, no nisu još uvijek dovoljno odvažni za ošišati ih na onaj "klasičan" način. 

Riječ je o tzv. "zavjesa-šiškama" no one su jako decentne, a frizeri za Glamour kažu kako je ova frizura idealna za ovalna lica, no jednako dobro funkcionira s okruglim oblikom lica, kao i izduženima jer se šiške mogu stilizirati "na stranu".

- Ovakva je frizura jednostavna za stiliziranje i održavanje, no uvjet je da kosa ne bude jako kovrčava i valovita - kažu frizeri i dodaju da je dovoljno kosu lagano prosušiti sušilom za kosu, a zatim šipke stilizirati velikom četkom kako bi kosa bila savršeno ravna. Ako mislite da će ovakva frizura izaći iz mode taman kad se ošišate, nemate brige jer frizeri "zavjesa-šiškama" predviđaju veliku popularnost kroz cijelu 2021. godinu. Njihova je prednost i to što su jako svestrane pa ako vam dosadi nositi s razdjeljkom po sredini, uvijek ih možete staviti "na stranu". Ovakve dugačke "zavjesa-šiške" vrlo su jednostavne za stiliziranje upravo zbog dužine, a ta dužina lijepo uokviri lice, a zaslužna je i za isticanje jagodica na obrazima, piše Glamour. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije