ISKRENO

Jelena Rozga otkrila kakve udvarače ima i što je može rasplakati

23.10.2018.
u 11:30

Pjevačica otkriva da je bila povrijeđena kada je ljubav u pitanju, a navikla je i na svakakve udvarače.

Jelena Rozga u intervju za Blic priča o ljubavnom životu, kako održava svoju fit liniju, koje ljudske osobine posebno cijeni... 

Splitska pjevačica kaže kako je najponosnija na svoju dušu i to što je odgojena tako da cijeni prave vrijednosti.

Javnosti je poznata  samo jedna ljubavna veza pjevačice, ona s proslavljenim violončelistom Stjepanom Hauserom. Na pitanje da li je ikad bila povrijeđene ka d je ljubav u pitanju, kaže:

- Naravno, svatko je nekada bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenima u životu jer nas puno toga nauče. Na kraju, ostat će ona  kojeg je sudbina namijenila, a ja se u to ne miješam.

O tome kakve udvarače ima kaže:

- Nekada ima neprimjerenih udvaranja, sto ljudi, sto ćudi, nismo svi isti,nekada ima i onih lijepih i simpatičnih, ali navikla sam i na  jedno i na drugo i do sada sam već naučila nositi se s različitim ljudima u životu.

Ne skriva da u teškim situacijama pusti suzu i zahvalna je što su joj u takvim situacijama prijateljice i obitelj rame za plakanje.

- Rasplačem se kada me neko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje, kada nas napusti netko tko nam je drag i koga smo voljeli, ali sve to pa i suze su dio života, ako nas nužno ne ojačaju, onda nas nauče da prihvatimo i tu manje lijepu stranu koju život donosi - veli pjevačica.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije