Kim Kardashian

Istesala liniju: Pripijenom haljinom istaknula svoj najjači adut

Foto: Profimedia
1/3
13.05.2017.
u 18:37

Otkako je smršavjela, Kim Kardashian ne izlazi iz pripijene odjeće u kojoj se najbolje osjeća. Atraktivna reality zvijezda zapažena je u šetnji gradom gdje je uživala s kćerkicom North, a Kim je i ovoga puta odjenula usku haljinu koja je u prvi plan stavila njene obline i postigla 'wow' efekt, piše Tportal.hr. 

Kim Kardashian oduvijek je voljela pripijenu odjeću koja naglašava njezinu slavnu guzu pomoću koje je sebi i svojoj obitelji izgradila karijere, no otkako je nakon rođenja sina Sainta Westa stesala figuru, izgleda bolje nego prije trudnoće.

S novom, vitkijom linijom no ikada, zvijezda popularnog reality showa žari i pali svojim izazovnim outfitima. U Los Angelesu, gdje živi s obitelji, snimljena je u obilasku trgovina s kćerkicom North West. Kvalitetno vrijeme mame i kćeri ove dvije dame znaju iskoristiti, a mala je North od slavne mame u jednom trenutku uspjela namoliti i šećernu vatu pa se reality zvijezda uputila u trgovinu slatkišima kako bi svojoj mezimici ispunila želju.

Za šetnju gradom 36-godišnja Kim je odjenula usku midi slip haljinu u crnoj boji koja je iscrtavala svaku liniju njezina tijela, a uz provokativnu haljinu najpoznatija sestra Kardashian klana iskombinirala je crne sandale na vezanje.

Iako Kim svoj tanašni struk često voli dodatno naglasiti korzetima koji su trenutno u modi, ovoga puta to nije odlučila uraditi. Crna haljina, priznat ćete, stoji joj kao salivena, a kako i ne bi kada slavnoj ljepotici luksuzne modne kuće redovito šivaju odjeću po mjeri.

Poznata po neutralnim bojama i nenakićenim izdanjima kada je modni ukus u pitanju, Kim je i ovog puta svoj jednostavni stajling začinila tek dvjema zlatnim ogrlicama, dok joj je dugačka kosa stilski vijorila na vjetru, čineći tu džepnu Veneru još atraktivnijom.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije