POKAZALA OŽILJKE

Isplivale šokantne fotografije! Slavna manekenka neprepoznatljiva nakon operacije

Foto: Profimedia
1/3
21.08.2019.
u 21:12

Popularna medijska ličnost, model, autorica knjiga te modna dizajnerica, Katie Price, iza sebe ima tri braka i petero djece.

Nakon što se u Turskoj podvrgnula novim operacijama, bivša manekenka Katie Price šokirala je sve svojim novim izgledom. 

Tek što je skinula zavoje, 41-godišnja Katie pokazala je velike ožiljke koji trenutno "krase" njezino lice. Njezin izraz lica koji su fotografi uhvatili dok je bila na ručku odaje dojam da se ne radi o bezbolnom tretmanu. Osim tretmana zatezanja lica, 41-godišnjakinja je napravila i zatezanje vjeđa, piše Mirror. 

Foto: Profimedia

Katie je poznata ljubiteljica plastičnih operacija, a iako su je upozorili da bi vrlo lako mogla početi pretjerivati, nju to previše ne zabrinjava. 

Navodno su njezina djeca nakon posljednje operacije briznula u plač kada su je vidjeli u zavojima. I njezin dečko također se odlučio za operaciju te napravio korekciju nosa. 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

S 13 godina krenula je u manekenske vode, a javnost ju poznaje kao pobjednicu Celebrity Big Brothera. Priznala je i da je kraće vrijeme konzumirala kokain zbog stresnog razdoblja koje je prolazila. 

Popularna medijska ličnost, model, autorica knjiga te modna dizajnerica Katie iza sebe ima tri braka i petero djece. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije