Uvrede prštale:

Indirin suprug razdvajao ih da se ne potuku

Jacques Houdek
dario njavro
07.04.2015.
u 12:44

Tony Cetinski je poprilično izgubio živce nakon emisije i pitao je Jacquesa u čemu je problem i zašto podiže tenziju među njima. Jacques je Tonyja usporedio s nečim smrdljivim...

Čim su se kamere ugasile, Tony je maknuo mikrofon te krenuo do Jacquesa da ga pita u čemu je problem te zašto podiže tenziju među njima. Jacques je Tonyja usporedio s nečim smrdljivim, kazali su to svjedoci svađe čak i iz publike. Cetinski ni najmanje nije ostao dužan kolegi i uzvratio mu je neumjesnom uvredom na račun njegova stasa usporedivši ga s domaćom životinjom. Na to je reagirala Jacquesova supruga Brigita, koja je sjedila pokraj svog muža i Tonyju je predbacila navodne grijehe iz mladosti povezane uz korištenje opijata. Verbalni sukob koji je cijelo vrijeme graničio s fizičkim obračunom dvojice pjevača prekinuo je Miroslav Levak, Indirin suprug. On je stao između Tonyja i Jacquesa ne bi li ih konačno smirio.- Dečki su se žestoko posvađali. Nije im ni prvi put, a ne vjerujem niti da je zadnji - komentirao je Aleksandar Kostadinov, glasnogovornik showa. U pregovorima s HRT-om, navodno je, Jacques upravo 'Voice' vidio kao priliku za svoj veliki povratak na glazbenu scenu. Zbog toga se trudio odabrati one kandidate za koje misli da mogu dogurati do pobjede. Takav se način rada ne sviđa ostatku žirija. Jacques je u svome timu ostavio uglavnom pjevače s glazbenim iskustvom. Tako je Dinu Petrića Jacques glazbeno odgajao na Akademiji glazbene produkcije, gdje radi kao mentor.
- To nije zabranjeno - komentirao je Houdek mogući sukob interesa u svom timu. Da se takva praksa ne protivi pravilima licencije, potvrdio nam je i glasnogovornik Kostadinov. Dodao je da on ne može provjeravati u koje su glazbene škole išli svi kandidati u showu.Upitna druga sezona
- Houdeka samo zanima pobjeda i on to pokazuje svojim ponašanjem. Teško je svima nama koji radimo na tom projektu - rekao nam je djelatnik na HTV-u. U 'Voiceu' napetosti i svađa među članovima žirija ni dosad nije nedostajalo. Prije desetak dana Houdek se prepirao s Indirom pa je upitno tko će od mentora ići u drugu sezonu showa.

Anđa Marić: Zbog Tonyja su me izbacili iz showa

Tonyjevo ponašanje u ovom showu govori dovoljno o njemu. On očito ima problema s kolegama iz žirija, bez obzira na to o kome je riječ, komentirala je Anđa Marić (38).
Pjevačica je s Tonyjem prije pet godina birala glazbene nade u drugoj sezoni showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Tad su se Tony i Anđa žestoko posvađali jer je Cetinski kandidata netaktično pitao je li homoseksualac. Anđa je zbog Tonyjeva pitanja poludjela te mu rekla da ne može takva pitanja postavljati natjecateljima. Tony joj je odgovorio kako on nema ništa protiv homoseksualaca. Pokušao joj je objasniti da je samo znatiželjan. Marić nije htjela popustiti u raspravi pa je inzistirala na tome da se Tonyja ne tiče privatni život natjecatelja. Iznervirani Cetinski odbrusio joj je pitanjem kako onda ona može razgovarati o svom privatnom životu u emisijama i govoriti da bi polovicu kandidata odvela doma. Otad više nisu razgovarali, a međusobnu nesnošljivost više nisu skrivali. Crvenokosa pjevačica u trećoj sezoni natjecanja 'Hrvatska traži zvijezdu' nije dobila angažman. Tad je rekla kako se neslaganje s kolegom odrazilo na njezin daljnji angažman u toj emisiji. Bila je uvjerena da je Tony uvjetovao svoje sudjelovanje u žiriju njezinim odlaskom iz emisije.- Zvijezde takvih emisija bi trebali biti natjecatelji, a ne članovi žirija. Smatram da je sebično od mentora skretati pozornost javnosti s natjecatelja na sebe same - kaže Anđa. No jesu li svi ti sukobi zapravo samo dobra reklama za show ili su uistinu rezultat nesnošljivosti zvijezda koji vode svoje timove do pobjede. I u inozemnim emisijama 'Voicea' mentori se svađaju i obračunavaju ispred i iza kamera. Pjevačica Christina Aguilera (34) i Adam Levine (36) stalno su se prepirali u američkoj inačici showa prije nekoliko godina. Adam ju je ismijavao, a sa svojim se kandidatom dogovorio da u pjesmi kaže “kučka“ što je bilo namijenjeno Christini. Ona je tražila od produkcije da promijene tekst pjesme i da se Levinea najuri. No poslije finala su zagrljeni pozirali.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
03:31 30.09.2015.

MIROSLAV LEVAK JE DUŽAN 150.000 KUNA HRVATSKOJ ELEKTRO PRIVREDI Zanimljivo je kako HEP u Bjelovaru, svojim ne-platiša-ma zna isključiti struju za 300 kuna duga, dok Levak koji ima deset godina koncesiju na gradski bazen, njegova firma "R.R. Sport, d.o.o, već već dvije zadnje godine nije platio ni jedne kune za potrošenu električnu energiju. Vi koji ovo čitate pitate se: kako je to moguće? Pa, očito je da Miroslav Levak čega da mu Grad Bjelovar plati struju, tj. prebaci na žiro-račun kakve novce. BRANKO STOJKOVIĆ

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije