OSTALI DUGOVI

Indira: Jača sam no ikad

Indira Levak
Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.06.2017.
u 08:41

Dok Boris Đurđević priprema sudsku tužbu, Indira sa svojim suradnicima radi na pokretanju solo karijere

Indira Levak velika je radnica i pršti pozitivnom energijom jače nego ikada. Trenutačno je fokusirana isključivo na samostalnu karijeru. Fanovima, koji su joj velika podrška, želi ispuniti sva očekivanja i upravo je u studiju gdje radi na novim pjesmama.

Koncerti su dogovoreni te će Indira i dalje pjevati pjesme koje svi vole – rekla nam je Ines Preindl kao službeni PR Indire Levak na pitanje kako Indira komentira najnovije napise u medijima o sukobu s Borisom Đurđevićem i bankrotu Colonije. Naime, Colonia Produkcija, tvrtka Borisa Đurđevića koji nakon raspada grupe navodno više ne razgovara s Indirom, blokirana je jer državi duguje porez u iznosu od 383.097,39 kuna. Navodno Indirin sada već bivši kolega Boris Đurđević planira tužiti pjevačicu ako nastavi koristiti naslove Colonijinih hitova za vrtni namještaj koji dizajnira, a koje koristi isključivo iz marketinških razloga – kako bi privukla kupce. Osim toga, zamjera joj, navodno, i to što na samostalnim gažama izvodi njihove hitove na koje kao autor samo on polaže prava. Tako je bilo i proteklog vikenda na jednoj svadbi u Zagrebu.

U posljednjem intervjuu Indira je napomenula kako ju je na samostalnu karijeru potaknula želja za novom energijom i izazovima te “zamor materijala” u odnosu s Đurđevićem. Na novim pjesmama surađivat će s različitim autorima, a predstavljat će ih pod imenom Indira. Iza mene je 21 godina predivne karijere i tisuće koncerata. Svih tih godina Boris je pisao pjesme koje sam ja uspješno prenosila vjernoj publici zahvaljujući svojoj energiji, ekspresiji i ljubavi koju sam im pružala kroz naše pjesme. Tim pjesmama dala sam svoj pečat i potrudila se da postanu hitovi. Moram priznati da mi je ovo bila najdulja veza na daljinu u životu. Kažem na daljinu jer Boris 19 godina nije išao sa mnom na koncerte.

Čovjek se umorio od tempa nakon dvije godine. Nije to za svakoga, treba imati tu snagu i ljubav u sebi koju prenosimo publici – rekla je Indira i time jasno dala do znanja smatra li da i dalje ima pravo na izvođenje Colonijinih hitova. Tom prilikom osvrnula se i na ime pod kojim će ubuduće nastupati.

Indira ili Colonia – to vam je isto! Ljudi me i po ulici susreću pa viču: ‘Colonia, hej, Colonia!’ To vam je moje drugo ime!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije