HOLIVUDSKA KREMA

Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom

Foto: dubrovniknet.hr
1/3
07.08.2021.
u 19:22

Slavni Indiana Jones, 79-godišnji Harrison Ford stigao je u Dubrovnik sa svojom 22 godine mlađom suprugom, glumicom Calistom Flockhart koja se proslavila naslovnom ulogom u seriji "Ally McBeal".

Fotografi su ih ulovili tijekom šetnje gradom, a s njima je bio i sin Liam (20). Fotografije je objavio DubrovnikNet.

Harrison je za šetnju obukao crnu majicu i hlače te je lice pokrio maskom i sunčanim naočalama, kao i njegova supruga, no holivudska krema nije uspjela gradom proći neopaženo.

Podsjetimo, Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, nakon što je ona sama odlučila izvesti potez kako bi dobila priliku da ga upozna. Tako ga je zapravo "slučajno" zalila pićem, a njezin se odvažni potez itekako isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da ju Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Vjenčali su se 2010. godine.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni to što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali, Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu, prenosi Dnevnik.hr. 

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave, ne propuštaju priliku da pokažu svijetu koliko se još uvijek vole, bilo da razmjenjuju nježne poljupce na ulici ili se šeću zagrljeni.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije