NIZ LOŠIH SITUACIJA

Hollywoodska ljepotica našla se u središtu novog seks-skandala

Rose McGowan
Reuters/Pixsell
25.11.2016.
u 15:56

Na internetu se pojavila snimka nastala tijekom intimnog odnosa Rose McGowan i nepoznatog muškarca. Zvijezda serije "Čarobnice" zasad nije komentirala je li na snimci zaista ona

Mirror i Daily Mail prenose da se glumica  Rose McGowan, poznata po ulozi u seriji "Čarobnice", našla u središtu seks-skandala. Navodno se na internetu pojavila snimka na kojoj Rose ima intimni odnos s nepoznatim muškarcem. 

Snimka traje gotovo dvije minute, a Rose se zasad nije oglasila o njoj, a ova snimka samo je nastavak negativnih stvari s kojima se suočava ove godine. Prije dvadesetak dana i službeno se nakon tri godine braka rastala od supruga Daveya Detaila, a prije nekoliko dana na svom Twitteru objavila je da ju je silovao jedan filmski producent. 

Rose je, osim po ulogama u "Čarobnicama" i seriji "Reži me", javnosti poznata i po svojoj četverogodišnjoj vezi s  Marilynom Mansonom.

– Veže nas velika ljubav, ali nas razdvaja i velika razlika u načinu življenja. Na kraju je ta razlika postala veća od naše ljubavi – rekla je 2001. kada su se razišli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije